Vánoční kapr

Vánoční kapr

Suroviny:
    • 1 větší kapr,
    • 4 lžíce tatarské omáčky,
    • 1 lžíce plnotučné hořčice,
    • 1 lžíce Solamylu,
    • 1/2 dl piva,
    • 3 utřené stroužky česneku,
    • šťávu z poloviny citronu,
    • po 1 lžičce pálivé papriky,
    • drcenýo kmín,
    • pepř,
    • sůl,

Postup:

Porce kapra nakrájíme na podkovy a obalujeme v kořeněné směsi z uvedených surovin. Zbytek směsi nalijeme na kapra a necháme uležet. Pak porce obalíme v polohrubé mouce smíchané s grilovacím kořením a smažíme v rozpáleném tuku. Jako přílohu podáváme bramborový salát.
Dobrou chuť.

Sdílet

Staň se fanouškem Pivního webu!