Kapr v pikantním pivním těstíčku

Kapr v pikantním pivním těstíčku

Suroviny:
    • kapr,
    • sůl,
    • ocet,
    • olej,
    • citron,
    • Těstíčko:
    • 2 vejce,
    • 200 ml piva,
    • 100 ml vody,
    • 1 lžíce soli,
    • 1 kávová lžička chilli,
    • hrstka meduňky,
    • hrstka bazalky,
    • větší špetka tymiánu,
    • trochu strouhanky,

Postup:

Rybu očistíme, omyjeme octem, osušíme, posolíme a pokapeme citronovou šťávou. Z ostatních surovin vymícháme hladké těstíčko. Naporcovanou rybu v něm obalíme a osmažíme na oleji. Podáváme s bramborovým salátem, nebo vařeným bramborem a červenou řepou.
Dobrou chuť.

Sdílet

Staň se fanouškem Pivního webu!