Ďábelské maso

Ďábelské maso

Suroviny:
    • 400 g kuřecího,
    • 2 cibule,
    • 4 stroužky česneku,
    • feferonky,
    • 2 lžíce ostré hořčice,
    • 4 lžíce kečupu,
    • černé pivo,
    • sůl,
    • rýže,

Postup:

400 g kuřecího masa nakrájíme na nudličky a opečeme na rozehřátém oleji. Před dopečením přidáme 2 cibule nakrájené na kolečka, 4 stroužky česneku nakrájeného na plátky, feferonky podle chuti. V hrnečku promícháme 2 lžíce ostré hořčice, 4 lžíce kečupu, osolíme a zalijeme trochou černého piva Opečené maso podlijeme touto směsí a lehce povaříme. Podáváme s rýží.
Dobrou chuť.

Sdílet