Pivní koláčky s tymiánem

Pivní koláčky s tymiánem

Suroviny:
    • 10–12 ks toastových chlebů,
    • 50 ml 33% smetany,
    • 50 ml piva Kozel Černý,
    • 1 lžička dijonské hořčice,
    • 2 vejce,
    • 80 g piniových oříšků,
    • pepř,
    • sůl,
    • tymián,
    • olivový olej na opečení,

Postup:

Do mísy dáme toastový chléb, smetanu, Kozla, žloutek, hořčici, pinie, sůl, pepř a lístky tymiánu. Rozmačkáme na vláčné, ale ne tekuté těsto. Na horké pánvi s olivovým olejem utvoříme lžící malé koláčky a pomalu po obou stranách opečeme. A dále plníme čímkoliv. Např. uzeným lososem, modrým sýrem anebo švarcvaldskou šunkou a rajčátky.
Dobrou chuť.

Sdílet